Turizmus...


Az alábbiakban, községünk és környezetében található látványosságokról és nevezetességekről valamint szálláslehetőségekről találhatnak bővebb információt:

Látnivalók, nevezetességek

Harangláb
1931-ben volt a Harangláb felszentelése Bakonynánán. A harangon a következő felirat található:
„Magyarország Pátrónája segíts visszaszereznünk Nagymagyarországot”.Római-fürdő


Római Katolikus Templom


Sírkőpark


Helytörténeti Kiállítás


Mária-fülke és keresztek


Kálvária


Kilátó a Csengő-hegyen


Tulipános bútorok, népi bútorkészítés


Kiadványok


Szállásadók Bakonynánán

Czepek faház
Ha Ön festői környezetben szeretne pihenni, akkor keresse fel a Bakony szívében, Bakonynánán a Czepek-Faházat. Kiknek ajánljuk: kisgyermekes családoknak, baráti társaságoknak és minden pihenésre vágyónak. Igényes kialakítású, klímatizált 4 férőhelyes faház ( pótágyazható + babaágy), teljesen felszerelt konyha, fürdőszoba, színes TV, DVD, Hi-fi, bogrács-grillezési lehetőség, hinta, homokozó, mászóka áll a vendégek rendelkezésére.
Előzetes jelzés alapján félpanzió igényelhető.

SZÉP kártyát elfogadunk


Szállásdíj: 12 000 Ft/nap/faház
Idegenforgalmi adó: 300 Ft/fő/éj (felnőtteknek)
Információ és foglalás:
Telefon: +36 30 856 4462
E-mail: czepek-fahaz@freemail.hu
E-mail: moorkornelia@gmail.com

Vissza a lap tetejére

Kerner vendégház
Falunk a Tési fennsík alatti völgyben terül el, házunk öt szobájában tíz vendég kényelmesen érezheti magát. Felszerelt konyha, étkező, a ház önellátóan működik, nappali, három fürdőszoba, központi fűtés, asztalitenisz, lengőteke, az udvaron tűzrakhely, zárt udvarban parkolási lehetőség. Lovaglás a környékbeli falvakban. Extrém sportolási lehetőség a Gaja- szurdokban. Kora tavasszal, hóvirágtúra fényképezőgéppel. Madár les, ősszel csipkebogyó és más gyógynövények szedése. A természetkedvelőknek kellemes kikapcsolódás egy könnyű erdei túra, szívesen ajánlunk túraútvonalat Bakonynána környékén. Az országos kéktúraútvonal érinti a falu végét.  A csengőtetői kilátó, mellette a nagykő egy természeti csoda, érdemes megnézni. Római fürdő vízesés. Az erdő bővelkedik vadállományban. Helyben falumúzeum, templom, focipálya. Augusztus végén gombócfesztivál, december elején adventi koncert a templomban.  A szomszédos települések látnivalói: Dudaron csuhés műhely, Csetényben pálinkakóstolás, Tési szélmalom, Jásdi szentkút, Zirci buli, Cseszneki nyár, vár. Pápán meleg vizű fürdő. Eplény a téli sportok kedvelőinek.  Leány és legénybúcsúk baráti találkozók voltak már a vendégházban.  

Kerner Vendégház Kft.
Kerner Péterné / Márta
8422 Bakonynána Kossuth utca 101.
Információ és foglalás:
Tel: +36 88 488 119.
E-mail: kernervendeghaz@gmail.com

Vissza a lap tetejérePrém-malom vendégház

Gyönyörű környezetben, Bakonynána falu határában található a 19. században épült, igényesen átalakított malom épület. A vendégház az erdő szélén, a Gaja patak partjain, igazi kikapcsolódást nyújt egy kisebb társaság részére. A vendégházban 5 db 2 ágyas (pótágyazható), zuhanyzós,wc-s szoba, konyha, tágas nappali és szauna van. Az udvarban tűzrakóhely, kocsibeálló és igény szerint sátorozási lehetőség. A környék számos túralehetőséget is kínál.

Prém Malom Vendégház
Duszén Kft. Dudar
Tel.:     88/587-230
Mob.:  30/959-0124 ; 30/288-2192
E-mail: dudarit@invitel.hu
Web: www.premmalom.hu

Vissza a lap tetejéreElérhetőségünk: bakonynana@bakonynana.hu Webmester: admin@bakonynana.hu